Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
Menu

Espai 6 de Salut

Terapias alternativas en Berga, Barcelona

chat WhatsappTeléfonocómo llegar

+Info

sobre nosotros

-Espai 6 de Salut som un centre especialitzat en cursos, tallers i activitats que milloren la salut física, mental i el benestar. Aquest és l'objectiu amb el qual Silvia Cardona Cots i jo, Santiago Miralles Segura, vam començar amb aquest apassionant projecte: millorar la qualitat de vida dels nostres pacients. Són moltes les teràpies i activitats les que duem a terme, ara ajudats per una nodrida plantilla de professionals especialitzats en cadascuna de les branques de coneixement. El reiki, el ioga, el mindfulness són només alguns exemples de tot el que aquí pots trobar. La nostra metodologia de treball és la següent: en primer lloc en una cita personalitzada escoltarem la teva necessitat o problema, i després t'aconsellarem quina de totes les tècniques en què estem especialitzats és la més recomanable per al teu cas, amb detallat seguiment per part nostra. Si vols aconseguir un beneficiós equilibri emocional o estar en harmonia amb el món, en Spai 6 de Salut a Barcelona podrem ajudar-te. Tenim una àmplia experiència com a mestres de les tècniques i teràpies mil·lenàries que treballem adaptant-les a cada pacient. Les nostres classes tenen horaris flexibles i grans facilitats per al seu pagament. Si vols saber més punxa a la nostra secció de Teràpies i activitats. Estarem encantats d'ajudar-te!-Espai 6 de Salut somos un centro especializado en cursos, talleres y actividades que mejoran la salud física, mental y el bienestar. Este es el objetivo con el que Silvia Cardona Cots y yo, Santiago Miralles Segura, comenzamos con este apasionante proyecto: mejorar la calidad de vida de nuestros pacientes.

Son muchas las terapias y actividades las que llevamos a cabo, ahora ayudados por una nutrida plantilla de profesionales especializados en cada una de las ramas de conocimiento. El reiki, el yoga, el mindfulness son solo algunos ejemplos de todo lo que aquí puedes encontrar.

Nuestra metodología de trabajo es la siguiente: en primer lugar en una cita personalizada escucharemos tu necesidad o problema, y después te aconsejaremos cuál de todas la técnicas en las que estamos especializados es la más recomendable para tu caso, con detallado seguimiento por nuestra parte.

Si quieres conseguir un beneficioso equilibrio emocional o estar en armonía con el mundo, en Spai 6 de Salut en Barcelona podremos ayudarte. Tenemos una amplia experiencia como maestros de las técnicas y terapias milenarias que trabajamos adaptándolas a cada paciente.

Nuestras clases tienen horarios flexibles y grandes facilidades para su pago. Si quieres saber más pincha en nuestra sección de Terapias y actividades.

¡Estaremos encantados de ayudarte!

Leer másLeer menos
Passeig de la Pau, 11 2º 08600 Berga Barcelona
Passeig de la Pau, 11 2º 08600 Berga Barcelona
haz clic para copiar mailmail copiado